Filmari nunti Preturi foto-video Parteneri Contact Video

duminică, 28 octombrie 2012

Fotograf Ploiesti sezon 2013

Fotograf Ploiesti, sezon 2013, filmari nunti Ploiesti, Bucuresti Sinaia.

Oferta foto videoprofesional 2013:
PACHET LOW FOTO - 175 eu 100 foto 13/18 + album foto + (600 - 800 fotografii pe DVD cu slide show)
Pachetul conţine între 600 – 800 fotografii realizate pe întreaga durată a evenimentului, fotografii ce se vor găsi în format digital pe DVD cu slide show. Dintre acestea se vor selecta 100 fotografii ce, vor fi printate pe hârtie foto dimensiunea 13/18 cm și aşezate într-un album foto. Toate fotografiile vor fi prelucrate (contrast, luminozitate, reîncadrare) și pregătite pentru printare. Cele 100 fotografii selectate pentru a fi printate pe hârtie foto vor beneficia suplimentar și de mici retuşuri (cicatrice, acnee, cearcăne, alunițe). Pachetul conţine la final un album foto cu 100 fotografii 13/18 cm, un DVD personalizat cu toate fotografiile de la eveniment (inclusiv cele printate) și un DVD personalizat cu slide show.
Fotografie de nunta
Fotograf nunta Ploiesti

PACHET MIDI FOTOCARTE - 275 eu 20x30cm – 30 pagini + (800-1000 fotografii pe DVD cu slide show) = 275 eu sau 30x30cm – 20 pagini + (800-1000 fotografii pe DVD cu slide show) = 275 eu
Se vor executa între 800 – 1000 fotografii pe toata durata evenimentului, fotografii ce se vor găsi în format digital pe DVD cu slide show. Toate fotografiile vor fi prelucrate (contrast, luminozitate, reîncadrare) și pregătite pentru printare. Dintre acestea se vor selecta fotografii din principalele momente, ce vor beneficia de retuşuri (cicatrice, acnee, cearcăne, alunițe) și vor fi așezate într-un format elegant și modern, într-o fotocarte. Fotocartea este o alternativă la clasicul album foto, are coperţi din piele cusute, colţare metalice este cel mai elegant și durabil suport fizic pentru fotografiile tale. Astfel veți avea întotdeauna, la îndemână, fotografiile din cea mai frumoasă zi a dvs. Dimensiunea fotocărții și numărul de pagini poate fi ales de către client din textul prezentat mai sus, prețul fiind aceelași. Pachetul conţine la final o fotocarte cu coperti din piele si colţare metalice, 2 exemplare de DVD-uri personalizate cu toate fotografiile de la eveniment și 2 exemplare de DVD-uri personalizate cu slide show.
Fotografi nunta Ploiesti
Fotograf nunta Ploiesti

PACHET LUX FOTOCARTE - 375 eu 30x40cm – 40 pagini+ (800-1000 fotografii pe DVD cu slide show) = 385 eu
Se vor executa între 800 – 1000 fotografii pe toata durata evenimentului, la fel ca la pachetul MIDI fotografiile vor fi prelucrate (contrast, luminozitate, reîncadrare) și pregătite pentru printare. Difereța față de pachetul MIDI este dată de dimensiunea și numărul de pagini a fotocărții, acestea implicând desigur și alte costuri. Pachetul conţine la final o fotocarte de dimensiune 30x40 cu 40 pagini cu coperţi din piele si colţare metalice, 2 exemplare de DVD-uri personalizate cu toate fotografiile de la eveniment și 2 exemplare de DVD-uri personalizate cu slide show.
Notă: În pachetele descrise mai sus (LOW, MIDI, LUX) este inclusă și o ședință foto în ziua nunții într-o locație aleasă împreună cu mirii și în limita timpului disponibil. Recomand viitorilor miri să acorde o atenție sporită calculării timpului alocat pentru ședința foto deoarece trebuie ţinut cont că aceasta necesită minim 2 ore la care se adaugă și timpul pierdut cu deplasarea dintr-o locație în alta.
Fotografie de nunta
Fotograf nunta Ploiesti

Trash The Dress (TTD) – 150 eu
Trash The Dress este un ritual american la origini, care a fost împrumutat mai apoi în toata lumea, inclusiv la noi, ideea este că acesta şedinţă foto-video are un farmec aparte, în urma ei rezultând materiale artistice unice, expresive si neaşteptate. Este vorba de creare nu de distrugere. Rochia poate fi doar murdărită, udată, ruptă chiar ... dar nu este obligatoriu. Se pot face și şedinţe TTD "curate". Eu văd acest ritual ca pe o ocazie de a te mai bucura odată rochia de mireasă și mai ales ca pe o materializare a emoţiilor și sentimentelor din spatele rochiei, o refulare a tensiunilor din ziua nuntii. Aceste şedinţe necesită dedicare de ambele părţi ... Si cei care se află în spatele obiectivului căt și cei din fața lui trebuie sa se dedice total. Întreg procesul necesită creativitate și dezinvoltură în aceelași timp. Locaţiile vor fi alese de comun acord iar costurile ce includ deplasările și eventualele taxe (ex. intrare muzeu) vor fi suportate de beneficiari.
Preturi foto nunta 2013
Fotograf nunta Ploiesti

BOTEZ Fotocarte 20/20cm cu 20 pagini + 500 foto pe DVD cu slide show - 145 eu)
Se vor executa între 400 – 600 fotografii pe toata durata evenimentului, fotografii ce se vor găsi în format digital pe DVD cu slide show. Toate fotografiile vor fi prelucrate (contrast, luminozitate, reîncadrare) și pregătite pentru printare. Dintre acestea se vor selecta fotografii din principalele momente, ce vor beneficia de retuşuri (cicatrice, acnee, cearcăne, alunițe) și vor fi așezate într-un format elegant și modern, într-o fotocarte. Fotocartea este o alternativă la clasicul album foto, are coperţi personalizate și este cel mai elegant și durabil suport fizic pentru fotografiile tale. Astfel veți avea întotdeauna, la îndemână, fotografiile din cea mai frumoasă zi a dvs. Dimensiunea fotocărții este de 20x20cm și are 20 pagini. Pachetul conţine la final o fotocarte cu coperti personalizate, 2 exemplare de DVD-uri personalizate cu toate fotografiile de la eveniment și 2 exemplare de DVD-uri personalizate cu slide show.
Fotograf botez Ploiesti 2013
Fotograf nunta Ploiesti



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu